Eidskremheia - Høyeste hei i Aukra


Starten på stien opp til Eidskremheia var markert med et «Stikk ut» skilt. Skiltet var ikke veldig tydelig, men godt nok for alle som måtte lete etter denne stien. Det var god plass for en bil på motsatt side av veien. Turen begynte i skogen og det gikk bratt oppover. De første 200 høydemetrene var de tyngste. Stien var god markert hele veien til toppen, både med skilt og med røde merker. Utsikten var dårlig denne dagen, det var lett regn, og vi hadde det litt travelt for å nå ferja videre til Aukra, så denne toppen ble ingen veldig stor opplevelse. På vei ned lettet skyene noe, og man kunne se antydning til god utsikt utover havet. Dette er sikkert en fin tur i godt vær. 

Fakta fra GPS'en: 5,8 km – 432 hm. 56 min opp, 46 min ned, 1 t 47 min til sammen

3 kommentarer:

Anonym sa...

Imponerende av Simon, han ser jo ikkje svett ut i heile tatt. Det heiter forresten på Aukra, ikkje i Aukra :-)

Pål Egil

Anonym sa...

Hei.

Siden det er snakk om kommunen Aukra, mener jeg det er rett å skrive i.

Skal du begynne å omtale EBC som EBN, Gjermund?

Det var veldig kjekt å treffe dere igjen! Fortsatt god sommer =D

Hilsen Marte

Gjermund sa...

Toppen lå i kommunen Aukra; på fastlandet, og ikke på noen øy. Jeg synes det virker mer naturlig med i som preposisjon, selv om innfødte kanskje mener noe annet.

Google har ikke sagt ifra til meg at de har skiftet domene fra .com til .no, så dette var nytt for meg. Ser ut som jeg ikke har noe annet valg enn å endre forkortelse. Takk det samme!