fotballgutta - steindalskameratene 3-2 (0-2)

Endelig var sesongen igang igjen for Fotballgutta. Ett revansjelystent Steindalslag var motstandere på Ranheim. I Fotballguttas startoppstilling var det ikke skjedd så mange endringer fra fjorårssesongen , bortsett fra at FBKs tidligere eminente keeper har blitt profesjonell og gått til 4. divisjonsklubben Øya FC.

Steindalskameratene satset hardt på kontringer i første omgang, og ett FBK som satset med mange mann framover ble straffet for det ved to anledninger. FBK hadde også sine sjanser, men ivrige bein greide ikke å sette ballen i mål etter en lang vinterpause. I pausen ble det snakket om å skyte mer. Håvard var den første som fikk siktet inn kanonen, og skuddet gikk i mål. Etter noen vådeskudd fikk også Gjermund inn en fulltreffer. Når det gjenstod 4 minutter av kampen gjorde LeifEgil det samme som han gjorde så mange ganger sist sesong. På en lang ball i bakrommet kommer han seg foran forsvareren og alene med keeper gjør han ingen feil. Når FBK i tillegg har fått tak i en ny keeper som kan gjøre matchvinnerredninger på slutten av kampen, ja da endte årets første kamp med seier.

Laget: Jon-Eirik - Håvard(1), Nils Erlend, Morten - Eirik, Olav, Gjermund (1), Erlend, Runar - Leif Egil (1)

2 kommentarer:

Egil Østenstad sa...

Dette varmet etter en mørkt fotballkveld for Viking. Har vi fått inn ny målvakt? Da er det med andre ord trygt å slenge seg med ved en senere anledning?

Gjermund sa...

Det spirer og gror i ungdomsavdelingen til FBK :)