Gå til hovedinnhold

fbk - ranheim kraft 4 - 1 (2-1)

Med bare 1 poeng på de tre første kampen var Fotballgutta ett bunnlag før møte med Ranheim Kraft. For ikke å bli værende i bunnen var det bare seier som var godt nok og innstillingen før kampen var upåklagelig. Noen varmet faktisk opp med seriøs løping før kampen var igang.

FBK tok ledelsen både 1-0 og 2-1, men kampen var forholdsvis jevnspilt med enkelte sjanser til begge lag. På 2-1 stillingen får kraftlaget sin mulighet til å komme seg ordentlig inn i kampen igjen med et hårfint idømt straffespark, men Morten i målet gjør seg stor og redder ett brukbart utført straffespark.

I 2. omgang bølger også kampen fram og tilbake en lang periode. FBK kommer kanskje ikke til de helt store sjansene og skuddene fra distanse treffer sjeldent mål. Bakerst har Håvard erstattet Morten som keeper, og også han gjør sine saker bra. Ballen går i verste fall via keeper og i stengene før den blir klarert eller reddet. Mot slutten av kampen punkterer Morten og Leif kampen med 3-1 og 4-1 scoringer.

Laget: Morten (1) - Håvard, Yngve, Gjermund (2) - Mattias, Bjørnar, Leif (1), Jon Eirik - LeifEgil

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

forbrukertest: sliping av skøyter

Denne uken har EBC testet kundeservicen for sliping av skøyter på Tillermyra. Første stopp var XXL. Av gammel vane kontaktet jeg først verkstedet der slipemaskinen står, etter å ha tråkket meg rundt hele butikken. Tilbake til start, var beskjeden fra verkstedet. Du må kontakte sportsavdelingen for å få rekvisisjon for å komme hit. Jeg fant en snarvei tilbake til sportsavdelingen, men tilbake der påstod de at slipemaskinen -kanskje- var ødelagt denne dagen, og at nærmeste funksjonelle slipemaskin var XXL på Lade. Så langt kan det vel ikke være til en annen slipemaskin, tenkte jeg og kjørte til G-Sport i nabobygget. G-Sport skal få en pluss for at de var ærlige. "Vi har slipemaskin, men den er så dårlig at vi anbefaler kundene våre å gå til XXL", var meldingen jeg fikk der. Da jeg fortalte at slipemaskinen på XXL var ødelagt, var de såpass hjelpsomme at de foreslo å prøve Intersport eller OBS-Sport. Jeg valgte å fortsette til  Intersport. På Intersport ble jeg henvist til den

tour de ski: haukelisæter - ådneram

Haukelisæter – Ingelsvatn Årets påskeskitur startet ganske sent på palmesøndag, nærmere bestemt i seks-tiden, men først etter å ha fylt opp magen med suppe og fjellburger på Haukelisæter. Bilen ble stående igjen der. Det var forholdsvis mye vind, noe som gjorde de mange kiterne i område glade. Vi fulgte kvistet-løypene til Ingelsvatn. Der ble det avgjort at teltet skulle slås opp, i stedet for å prøve å komme seg fram til Holmvassbu denne kvelden. Ingelsvatn – Bleskestadmoen I løpet av natten hadde snøen fryst og de første kilometerne til Holmvassbu gikk raskt unna på skaren. Skismøringen forsvant i løpet av de første meterne, men med elegant skøyteteknikk med sekk gikk det i hvert fall raskt å komme seg over vannene og nedover bakkene. Fra Holmvassbu ble snøen gradvis mykere, og nedover dalen til Bleskestadmoen begynte det å bli vanskelig å styre skiene. Denne utviklingen fra hard til myk snø skulle gjenta seg de neste dagene, men det var i hvert fall nok snø. En bekk før Bleskesta

skispor i kiruna

Det er oppdaget tre skiløyper i Kiruna-området. I følge mannen på sportsbutikken skal det også være en fjerde, men den er fortsatt ikke funnet. Varggropen er favorittløype nr 1. Denne løypa ble kåret til årets spor i 2006 og er 12,7 km lang. Lombolo kommer på 2. plass. Løypen er 8,7 km lang, og blir stort sett brukt for trening til Vasaloppet. Løypen er med andre ord ganske flat. Luossovara kommer på siste plass. Dette er WC-løypene i Kiruna, og her går det alt for mye opp og ned. Herifra kan man også komme seg inn på en 10 km sløyfe kjørt opp for skiløpere med hunder.